четверг, 6 октября 2011 г.

Blogosfäär

Inimesed tahavad luua ajaveebid ehk blogid erinevateset motiivist. Blogimise teemad on järgmised: isiklik elu, reisimine, töö ja amet, huvialad, unistused jne.

Isiklik elu
Mõned inimesed loovad blogid, kui käivad välismaale elama või õppima pikaks perioodiks. Sugulased ja sõbrad võiksid lugeda elusündmusest blogimise abil. Mõnikord inimesed elavad kodus ja kirjutavad oma blogisse, näiteks “Tulen koju! Olen väsinud…… ei tea, mida teha praegu” või “Täna ostsin väga ilusad punased kingad!”. Sellise blogi vaade nagu isiklik päevik, kuhu võiks kirjutada kõik kõigest ja kõigile.

Reisimine
Kui inimesed tihti reisivad, siis on võimalik teha selline blogi. Siia kirjutatakse sellisest kohast, kus inimesed puhkasid. Seal kirjeldatakse puhkusest ja liisatakse fotosid.

Töö ja amet
Siis on võimalik oma kogemust jagama. Inimesed kirjutavad oma tööst, ametist, jutustavad probleemidest ja nende lahendamisest. Mõned probleemid jäävad lahendamata. Sellel juhul blogi lugejad võiksid aitada lahendust leida.

Huvialad
Blogid, kus moodustatakse “huviring“. Inimesed kirjutavad mingi huviteemast.
Sellise blogimise eesmärk: sarnase huvialaga inimesi leidmine. Tavaliselt see on blogid näiteks kokakunstist, ilust, autost, sportimisest jne.

Unistused
Mõned inimesed kirjutavad oma unistusest blogisse. Tavaliselt kirjutavad, mida nad tahavad ja kuidas nad edu taotlevad.

Mõned näidised:
http://www.love2fly.ru/
http://www.livejournal.com/
http://www.liveinternet.ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий